Hoge temperatuur warmtepompen

Verwarmen met een warmtepomp: hoge temperatuur

Warmtepompen dragen bij tot een beter milieu en zorgen bovendien voor een mooie besparing op uw energiefactuur. Een warmtepomp zamelt de energie in die van nature uit aanwezig is in onze omgeving. Deze wordt door de warmtepomp omgezet in verwarmingswarmte of warmte voor de bereiding van warm water. Zelfs bij vriestemperaturen doet u met een warmtepompsysteem nog voordeel. U kunt wel degelijk hoge temperaturen behalen met de geavanceerde warmtepompen van Stiebel Eltron, zoals bijvoorbeeld met onze inverter warmtepompen.

Hoge temperatuur warmtepomp

Warmtepompen zijn erg milieuvriendelijk en dé perfecte oplossing voor nieuwbouwwoningen. Natuurlijk kan u ook in een bestaande woning een warmtepomp installeren, mits de woning voldoende geïsoleerd is. Onze erkende installateurs kunnen u hier steeds informatie over bezorgen. Veel mensen denken dat ze met een warmtepomp nooit een hoge temperatuur kunnen behalen voor hun verwarming, maar dat klopt niet.

Warmtepomp: hoge temperatuur mogelijk

Een gewone warmtepomp kan het verwarmingswater tot zeer hoge temperatuur verwarmen, maar zal daarvoor meer elektriciteit verbruiken. Als uw verwarmingssysteem uw woning slechts warm genoeg krijgt met verwarmingswater op zeer hoge temperatuur, kiest u best voor onze speciale hoge temperatuur warmtepompen. Deze bijzondere warmtepompen bereiken een hogere temperatuur met een laag energieverbruik.

 

Wil u persoonlijk advies en een offerte op maat?