Warmtepomp installateurs

Erkend installateur warmtepomp

Bent u op zoek naar een warmtepomp installateur voor de installatie van uw warmtepomp? De installateurs warmtepompen die u op onze website vindt, werden door ons uitgekozen voor hun kwalitatieve werk en hun uitgebreide kennis van onze warmtepompen. Natuurlijk hebben al deze installateurs behoorlijk wat ervaring op zak en werken ze efficiënt en stipt.

Warmtepomp installeren: erkend en ervaren installateur warmtepompen

Onze top installateurs krijgen het label ‘Ecopartner’ en moeten zich telkens opnieuw aan ons bewijzen. Jaarlijks gaan wij na of zij nog aan de eisen voldoen. We willen u immers de beste installateurs aanbieden en dat lukt alleen als we strenge kwaliteitseisen opstellen. Op onze website staan de gegevens van al onze erkende warmtepomp installateurs. Ze staan gerangschikt per provincie, zodat u in één oogopslag een installateur bij u in de buurt vindt.

Kosten warmtepomp installatie

De prijs van de warmtepomp installatie is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de grootte van uw woning, de isolatienormen van uw woning, het type warmtepomp en zo verder. Als u een warmtepompinstallatie plant, dan rekenen onze erkende installateurs de exacte kosten én de terugverdientijd voor u uit, aan de hand van een specifieke berekeningsmodule. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat uw warmtepomp perfect aangepast is aan uw verwarmingsnoden en aan de mogelijkheden van uw woning.

Neem vandaag nog contact op met een van onze warmtepompinstallateurs en ontdek welke voordelen een warmtepomp van Stiebel Eltron u biedt.