Warmtepomp radiatoren

Warmtepomp: radiatoren of niet

Een warmtepomp haalt energie uit de omgeving en zet die om in warmte. U maakt dus meteen na de aankoop winst, want u bespaart tot 50% op uw energiefactuur. Een warmtepomp is het meest geschikt om aan te sluiten op vloerverwarming, maar het is ook perfect mogelijk om een warmtepomp met radiatoren te gebruiken. Ook op koude dagen kunt u binnen genieten van een warm en gezond leefklimaat.

Warmtepomp voor radiatoren

Een warmtepomp op bestaande radiatoren aansluiten is mogelijk, al vervangt u de bestaande hoge temperatuursradiatoren soms best door lagetemperatuurradiatoren, die doorgaans wat groter zijn. Dit is erg handig wanneer vloerverwarming voor u uitgesloten is. Door de warmtepomp met radiatoren te gebruiken, geniet u ook bij een kleine verbouwing van alle voordelen die een warmtepomp te bieden heeft. Die voordelen zetten we hieronder graag even op een rijtje voor u.

Warmtepomp met radiatoren: tal van voordelen

Een goede warmtepomp levert u steeds een hoog rendement op. De warmte die de warmtepomp uit de natuur haalt, is volledig gratis. Bovendien hebt u enkel elektriciteit nodig om de compressor aan te drijven, waardoor uw energiefactuur erg laag zal liggen. Daarnaast is een warmtepomp een onderhoudsarme installatie en zorgt ze voor een groenere toekomst. Als een gewone warmtepomp niet voldoende vermogen heeft om uw huis voldoende te verwarmen met radiatoren tijdens de koudste winterdagen, dan zijn er onze speciale hoge temperatuur warmtepompen.

Wil u persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte?