Sales advisor

Bij de oprichting van Stiebel Eltron in 1924 was Dr. Stiebel reeds een fervent voorstander van elektrificatie.  Een kleine eeuw later is Stiebel Eltron als fabrikant van toekomstgerichte warmtepompsystemen een voortrekker in de omschakeling naar hernieuwbare energie. Ondanks een team van 4.000 medewerkers wereldwijd, blijft Stiebel trouw aan zijn familiale waarden als KMO in België.  Om verder te bouwen aan hun groei in België zijn ze op zoek naar een Sales Advisor warmtepompen in de regio Limburg. 


Voor haar verkooporganisatie in België is STIEBEL ELTRON op zoek naar een (m/v):

Sales advisor

Regio: Limburg 

Uw functie:

Als Sales Advisor begin je met de volledige uitbouw van jouw regio met een sterk merk. Dit wil zeggen dat je met volledige creativiteit installateurs en installatiebedrijven kan pinpointen en lange termijnrelaties kan uitbouwen in Limburg. Je dompelt je onder in de duurzame en kwalitatieve warmtepompen van Stiebel waarmee je klanten op lange termijn een kickstart kan geven in hun projecten mét Stiebel.

Uw profiel:

  • Je beschikt over tenminste een eerste succesvolle commerciële ervaring in de B2B; 
  • Je beschikt over een affiniteit met de wereld van HVAC door kennis, ervaring of ervaring met gelijkaardig cliënteel (installateurs, installatiebureau’s).
  • Je werkt autonoom en verliest the bigger picture niet uit het oog.  
  • Je hebt een echte pioniersmentaliteit en houdt van het uitbouwen van klantenrelatie’s vanaf het begin
  • Je zet een professionele benadering in tijdens het uitbouwen van je netwerk. Dit doe je door georganiseerd en methodisch aan de slag te gaan.
  • Je bent Nederlandstalig en hebt bij voorkeur eveneens een basiskennis van het Frans. Je kunnen behelpen in het Duits of het Engels biedt zeker een extra troef.

Ons aanbod:

Naast een aantrekkelijke verloning boordevol extralegale voordelen en een representatieve bedrijfswagen kan je rekenen op een bedrijfscultuur met familiale en gedreven sfeer. Daarnaast maak je deel uit van een gezond, stabiel en consequent groeiend bedrijf.

 

Zin om je aan te sluiten bij een dynamisch team?

Reageer dan zo snel mogelijk en bel naar Liesbeth via 0484836613 of stuur een mailtje naar liesbeth@archetype-eu.com.  

Je kan alvast rekenen op een snelle en confidentiële behandeling van jouw kandidatuur.