Bijzonder mooi – en zeer knap

De nieuwe generatie doorstromers – uitgerust voor uw efficiënt, digitaal leven

to bottom

Doe beroep op onze adviesdienst. Informeer u over verkooppunten of installateurs.

Naar het contactformulier
Vind een installateur in uw buurt.

App-bediening

Eenvoudig beheer vanop afstand

Met de DHE Connect App bedient u de DHE Connect met uw smartphone of tablet. Al wat u op het bedieningspaneel regelt, stelt u ook via de app in. Uw persoonlijke voorkeurtemperatuur oproepen, uw lievelingsradiozender opzetten of het verbruik nakijken…

Vraag hier meer info

Bluetooth® interface voor streaming of externe luidspreker

Draai maar helemaal open!

Een streepje muziek helpt om ’s morgens wakker te worden. Naast de wifi-functie voor internetradio beschikt de DHE Connect ook over Bluetooth®, om nog andere, externe luidsprekers te verbinden of om uw persoonlijke playlists vanop uw smartphone of tablet te streamen.

Vraag hier meer info

TOUCH DISPLAY

Voel en ervaar het innovatief bedieningspaneel

De gewenste temperatuur ingeven op het aanraakscherm, de waterkraan opendraaien en klaar – zo snel regelt u de DHE Connect. Met het afneembaar bedieningspaneel of met de mini afstandsbediening stelt u vanuit uw douche zeer nauwkeurig uw gewenste warmwatertempratuur in.

Het grafisch scherm dient ook als besparingsmonitor. Op elk moment toont hij u de energie-, water- en CO2-besparing en de actuele ECO-modus.

Vraag hier meer info

INTERNETRADIO

Internetradio met uw persoonlijke soap opera

In de badkamer luistert iedereen graag naar muziek –zeker met de DHE Connect. Dankzij de wifi-verbinding en de kwalitatieve ingebouwde luidspreker. Met een perfecte geluidskwaliteit streamt deze doorstromer uw favoriete radiozenders op het net  – de bediening is kinderspel met het aanraakscherm.

Vraag hier meer info

INDIVIDUEEL BEDIENINGSPANEEL

Zodra het u kent, zal u ervan houden

Olaf neemt graag een frisse douche, Hannah liever een hete douche. De DHE Connect memoriseerde beide gebruikers. Met een simpele tik activeert elke gebruiker zijn eigen instellingen. Het heen en weer draaien aan de kraan tot u de juiste temperatuur vindt, behoort definitief tot het verleden.

Stimuleert u graag uw bloedsomloop? Dan maakt u lekker uw eigen wellness-programma, voor een verkwikkende wisseldouche.

De nauwkeurige temperatuurregeling met de 4i Technologie is praktisch en efficiënt. De doorstromer warmt niet meer water op dan nodig. Daarmee bespaart u tot 30% energiekosten. Wil u een spaarzame stap verder gaan, dan bepaalt u uw persoonlijk ECO-niveau en zo het gewenste gemiddeld debiet.

Vraag hier meer info

WEERBERICHT

Even uit het venster kijken, of liever op het DHE-scherm?

U stapt ’s morgens uit uw douche en werpt snel een blik op het scherm van uw DHE Connect, en u weet meteen of u een trui moet aantrekken. Met uw draadloze internetverbinding toont de doorstromer op elk moment het weerbericht. Voor de hele dag en de komende dagen.

Met zijn helder kleurenscherm wordt de DHE Connect zo een klein weerstation en een infocentrale in de badkamer.

Vraag hier meer info


  DHE Connect DHE Touch
Touch display & touch wheel
Intuïtieve bediening
Eco-functie
12 personaliseerbare geheugentoetsen
Grafische weergave van verbruik en kosten
Installatievarianten van de bediening
Profi Direct
Draadloze internetverbinding
App-bediening
Bluetooth® interface voor streaming of externe luidspreker
Luidspreker
Internetradio
Weerbericht


We zijn er voor u!

Hebt u interesse in deze productinnovaties van STIEBEL ELTRON? We adviseren u graag en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Ja, ik ontvang graag persoonlijk vrijblijvend advies

Opmerking

Toestellen vermoedelijk beschikbaar in België vanaf juli 2017.

Vereisten voor het gebruik van de uitgebreide functies internetradio en weerbericht: WLAN 802.11 g/n, breedbandverbinding, registratie met e-mailadres en aanvaarding van de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring (consulteerbaar op www.stiebel-eltron.be/terms-of-use/dhe).