Ecologische verwarming

Ecologisch verwarmen? Dat doe je op stroom.


Verwarming op groene stroom is de meest milieuvriendelijke oplossing. Met een ‘all electric’ woning draagt u bij aan de hoognodige transitie van fossiele naar duurzame energie.

 

STIEBEL ELTRON is 100% elektrisch van bij het begin, in 1924. Onze toestellen voor verwarming en warm water werken enkel en alleen op elektrische en duurzame energie.

"De energietransitie is een uitgemaakte zaak. Het aandeel van groene stroom groeit. Stroom wordt de primaire energiebron van de toekomst."
STIEBEL ELTRON

ALTERNATIEF VERWARMEN

Alternatieve verwarming, made in Germany


Dankzij onze schat aan ervaring hebben we een groot aanbod aan toestellen voor alternatieve verwarming en warm water. Onze energiezuinige elektrische toestellen en warmtepompen zijn van Duitse kwaliteit. Zo kan u jarenlang rekenen op een laag energieverbruik.

 

Als u een warmtepomp of warmtepompboiler wil plaatsen, download dan nu meteen uw cashbackcheque voor een korting tot 500 euro.

 

Alternatieve verwarmingssystemen voor uw woning


Met onze toestellen op stroom en alternatieve energie hebt u alles in huis voor verwarming, koeling en warm water. Zo geniet u van een hoog comfort en een lage energiefactuur.

 

Klik hieronder aan welke systemen u zoekt en ontdek onze duurzame oplossingen.

WARM WATER

Het begon allemaal in 1924, met de uitvinding van dokter Stiebel… Vandaag biedt STIEBEL ELTRON u een uitgebreid gamma energiezuinige waterverwarmers. Voor het verwarmen van uw water hebt u twee opties:

Welke warmwatertoestellen bestaan er allemaal?

VERWARMING

Wij verwarmen u niet met fossiele brandstoffen. We zetten voor 100% in op duurzame, elektrische energie! Voor de verwarming van uw woning bieden wij u:

Wat zijn de meest duurzame verwarmingstechnieken voor uw woning?
Hoe verwarmt u een kamer kortstondig maar energiezuinig?

VENTILATIE

Voor de ventilatie van uw woning biedt STIEBEL ELTRON u een centraal ventilatiesysteem D aan, met tot 90% warmterecuperatie. Slim gecombineerd met een warmtepomp, zorgen onze ventilatiesystemen het hele jaar door voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. En dat alles met een minimaal energieverbruik.

Ontdek de voordelen van een ventilatiesysteem D met centrale luchttoevoer

KOELING

Een STIEBEL ELTRON warmtepomp verwarmt niet alleen uw woning, ze koelt ook! Via de vloerverwarming of ventilo-convectoren verkoelt ze uw woning op warme dagen.

Hoe koelt een warmtepomp en wat zijn de voordelen?

WARM WATER, VERWARMING, VENTILATIE, KOELING

We bieden u een unieke all-in-one oplossing met ventilatiesysteem D, lucht/water-warmtepomp en watervat in één toestel. De LWZ is een zeer energiezuinig en compact toestel dat zorgt voor uw centrale ventilatie, verwarming, warm water en eventueel ook koeling. Alle technieken netjes weggewerkt op anderhalve vierkante meter, is dat geen droom?

Ontdek hier de werking en voordelen van dit uniek systeem


ENERGIEZUINIGE SYSTEMEN

Duurzame oplossingen met een laag energieverbruik


Onder het motto ‘100% elektrisch, 0% fossiel’ bieden we u oplossingen voor de meest ecologische verwarming van uw woning. Dankzij hun hoge kwaliteit verbruiken onze toestellen een minimum aan energie. Want natuurlijk blijft een laag energieverbruik belangrijk, ook al verwarmt u met groene stroom.

„Al onze producten werken op stroom, van de mini-doorstromers tot de all-in-one toestellen met warmtepomp en ventilatiesysteem in één.“
STIEBEL ELTRON

Kiezen voor STIEBEL ELTRON?


  • Alternatieve verwarming en koeling voor elke woning
  • Duitse kwaliteit voor een lange levensduur
  • Techniek gecombineerd met modern design
  • Efficiënte toestellen voor een laag energieverbruik
 
 

 


* Bron: Europese commissie (2016) : referentiescenario UE 2016 - Energie, transport en gasemissie met broeikaseffect vooruitzicht 2050; Figuur 38.