In een handomdraai naar het juiste schakelplan

Met onze schemazoeker kan u als installateur, ontwerper of studiedienst binnen een paar seconden het juiste hydraulische en elektrische schakelplan vinden voor bijna elke Stiebel Elton warmtepompinstallatie.

Zo werkt het:

Nadat u het type warmtepomp geselecteerd hebt en informatie ingegeven hebt over de boiler, de waterverwarming, de koeling, het zwembad of de koppeling aan een zonnesysteem, verschijnt automatisch het juiste schema, dat u kan downloaden als pdf-bestand. Bijkomend kan u de productfiches van alle componenten met de juiste inbouwmaten, hydraulische aansluitingen en technische gegevens voor het geselecteerde systeem raadplegen.

Kent u het identificatienummer van het schakelschema dat u zoekt? Dan roept u het gewenste schema direct op door het nummer in te voeren.

Alle relevante documentatie kan u gemakkelijk verzenden vanuit de tool.

De databank bevat meer dan 1.000 systemen. Als er geen standaardoplossing in het programma zit voor uw speciale of uitzonderlijke installatie, kan u via de schemazoeker het gewenste aansluitplan opvragen bij onze technische dienst.

Start schemazoeker