Welkom

STIEBEL ELTRON België

STIEBEL ELTRON is sinds 1976 actief in België. Het Belgische STIEBEL ELTRON bv is een dochteronderneming van de Duitse groep STIEBEL ELTRON GmbH. Ons productassortiment omvat lucht - water- en grond - water-warmtepompen, alsook elektrische verwarmingstoestellen, accumulatiekachels en warmwatertoestellen. Onze warmtepompen gebruiken hernieuwbare energiebronnen voor verwarming en warmwaterbereiding. STIEBEL ELTRON produceert sinds 1970 warmtepompen voor particuliere en commerciële gebouwen en heeft dus een ruime ervaring op dit gebied opgedaan. Als lid van verschillende organisaties voor duurzame energie zet STIEBEL ELTRON België zich in voor de promotie van de warmtepomp als energiezuinig alternatief voor andere verwarmingssystemen.

STIEBEL ELTRON België is lid van volgende verenigingen:

ATTB verenigt de producenten en invoerders van systemen voor verwarming en productie van sanitair warm water op basis van traditionele en hernieuwbare energieën evenals aanverwante diensten en producten.

Belgische Vereniging voor Koude en Luchtbehandeling is de enige beroepsvereniging die alle installateurs, fabrikanten, invoerders en verdelers van koeltechnisch en luchtbehandelingsmateriaal groepeert in België.

Pixii (voorheen bekend als Passiefhuis-Platform) ondersteunt als neutrale wetenschappelijke onderzoeksinstelling de bouwactoren bij zowel innovatie, informatie en netwerking als op de werf.

Het Warmtepomp Platform is de sectorvereniging voor warmtepompen in Vlaanderen.