Welkom

STIEBEL ELTRON België

STIEBEL ELTRON is sinds 1976 actief in België. De Belgische bvba STIEBEL ELTRON is een dochteronderneming van het Duitse STIEBEL ELTRON GmbH concern. Het gamma van STIEBEL ELTRON België omvat vooral warmtepompen. Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energie voor verwarming en voor de productie van warm water. STIEBEL ELTRON levert al sinds 1970 warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een enorm grote ervaring op dit gebied. Waar in andere Europese landen de warmtepomp al zeer goed geïntegreerd is, hinkt België wat achterop. Als lid van het Warmtepompplatform van ODE Vlaanderen (Organisatie voor Duurzame Energie) en van CeDuBo (Centrum Duurzaam Bouwen) werkt STIEBEL ELTRON België mee om deze situatie om te buigen en de warmtepomp te promoten als energiezuinig alternatief voor andere verwarmingssystemen.

STIEBEL ELTRON België is lid van volgende verenigingen:

ATTB
De leden van ATTB ijveren voor efficiënte oplossingen die de consument garantie bieden op maximaal comfort inzake verwarming en bereiding van sanitair warm water.

Pixii
Pixii (voorheen bekend als Passiefhuis-Platform) ondersteunt als neutrale wetenschappelijke onderzoeksinstelling de bouwactoren.

Frixis
Belgische Vereniging voor Koude en Luchtbehandeling is de enige beroepsvereniging die alle installateurs, fabrikanten, invoerders en verdelers van koeltechnisch en luchtbehandelingsmateriaal groepeert in België.