Ervaar comfort dankzij technologie

Pioniersgeest combineren met visionaire ideeën

Sinds 1924 combineren we de succesfactoren technologische expertise, kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en nabijheid bij de klant. Vandaag zijn wij een van 's werelds toonaangevende leveranciers van technologische producten voor de bouw en groene technologie. Wij zijn een internationale familiegroep met wereldwijd ongeveer 6.000 medewerkers:

  • met ca. 6.00 medewerkers wereldwijd 
  • vier nationale en vier internationale productielocaties
  • 26 verkoopmaatschappijen wereldwijd
  • meer dan 120 verkooporganisaties en vertegenwoordigingen verspreid over de hele planeet
  • De jaarlijkse omzet bedroeg in 2022 ongeveer 1,1 miljard euro, waarvan ca. 50% in het buitenland
  • Intelligente producten als geschikte oplossing voor elke situatie: warmwatertoestellen, warmtepompen, ventilatiesystemen en verwarmingstoestellen
Onze belofte

U en het milieu een dienst bewijzen

Daarvoor zijn we verantwoordelijk

Vertrouw op onze expertise, innovatiekracht en ervaring wereldwijd.

Als innovatiegedreven familiebedrijf hebben wij een duidelijke visie als het om energie gaat: elektriciteit, bij voorkeur uit hernieuwbare energiebronnen, is de energie van de toekomst - voor ons allemaal. Daarom werken ons bedrijf en zijn 6.000 medewerkers wereldwijd aan de ontwikkeling van efficiënte verwarmingsoplossingen met groene technologie. Van de ontwikkeling tot de productie en het onderhoud van onze toestellen, wij passen onze kennis, innovatie en expertise consequent toe om te voldoen aan de hoogste eisen van klanten zoals u. Of het nu gaat om warm water, verwarming, ventilatie of koeling, elk van onze oplossingen is afgestemd op de exacte eisen van onze klanten. Onze intelligente technische oplossingen voor de woning garanderen een hoog niveau van comfort en efficiëntie, nu en in de toekomst.

100 jaar ervaring

Voor ons is kwaliteit de norm

Het individuele handelsmerk

Sinds 1924 ligt de klemtoon op innovatieve technologieën – made by STIEBEL ELTRON. Het logo is in de loop der jaren echter veranderd.

Meer informatie over de STIEBEL ELTRON Groep