STIEBEL ELTRON en tant qu’employeur - Un leader en tant qu’employeur dans le secteur des technologies de chauffage et de refroidissement, primé par Focus Money

Werken bij STIEBEL ELTRON

Wilt u werken in een groeiende en toekomstgerichte sector?

Welzijn op lange termijn

De toekomst is aan de elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen. Als internationaal groeiend familiebedrijf met meer dan 4.000 werknemers zetten wij ons in voor innovatieve, ecologische en duurzame bouwtechnologie. Doe met ons mee aan de ontwikkeling van groene technologieën voor een gezonde toekomst.

Ons team

Sales

Het team dekt heel België en is verantwoordelijk voor de contacten met de groothandelaars en installateurs in de HVAC-sector.

Inside Sales - interne dienst

Als specialist op het gebied van warmtepompen is hij het aanspreekpunt voor installateurs en groothandelaren. Hij is verantwoordelijk voor het hele offerteproces: identificatie van de behoeften van de klant, ontwikkeling van een geschikte oplossing op basis van zijn eisen, opstelling van de offerte en follow-up van de bestellingen.

Klanten Service - interne dienst

Het team bestaat uit een manager en een aantal werknemers die dag in dag uit werken om de best mogelijke service te verlenen. De afdeling interne verkoopondersteuning is er om alle vragen te beantwoorden die de klanten over het product kunnen hebben. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het opnemen van bestellingen en de follow-up daarvan.

Productmanager

Hij ondersteunt het hele team bij de productinformatie met zijn deskundigheid en kennis voor alle STIEBEL ELTRON producten. Hij is de schakel tussen de moedermaatschappij en de Belgische dochteronderneming. Hij kent de marktontwikkelingen en weet wat er gedaan moet worden om huizen energie-efficiënter te maken.

Marketing

De marketingafdeling ontwikkelt gerichte marketing- en communicatiestrategieën om onze doelgroep te bereiken. Zij beheren de online en offline communicatie en de documentatie die nodig is om het verkoopteam te ondersteunen.

Technische dienst

Het team bestaat uit een manager en een aantal werknemers die dag in dag uit werken om een optimale service te verlenen. Zij doen de inbedrijfstelling van de toestellen en komen tussen bij een defect aan de machine als de installateur het probleem niet kan oplossen.

Administratie

Onze administratieafdeling is verantwoordelijk voor het financiële en salarisbeheer. Zij beheren ook alle facturering aan leveranciers. En zij stellen verslagen op voor interne en externe belanghebbenden met financiële informatie.

Wil je een nieuwe start maken? Ben je een student op zoek naar een stage? Wilt u werken in een snel evoluerende en toekomstgerichte sector?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen


Werken bij STIEBEL ELTRON

Welzijn op lange termijn: natuurlijk ook op het werk

Welzijn op lange termijn, bijvoorbeeld met een beroep voor de toekomst. En dit met voortdurende opleiding voor meer vaardigheden en een evenwicht tussen werk en privé dat iedereen ten goede komt.

Werken bij STIEBEL ELTRON