Als u zich afvraagt hoe u dat comfortabele gevoel kunt creëren, dan heeft u hulp bij de hand. Het begint allemaal met het gebruik van bouwservices gebaseerd op duurzaamheid: warm water, verwarming, ventilatie en koeling.


De juiste mix van deze cruciale elementen stelt ons in staat om een gevoel van huiselijkheid en welzijn te creëren: aangename warmte en frisse lucht maken samen het perfecte binnenklimaat op precies de juiste temperatuur voor u.


Warmte, veiligheid en beveiliging - STIEBEL ELTRON comfort producten helpen om de lifestyle waarvan u droomt om te zetten in een echt comfortabel huis.


Bent u een bouwproject aan het plannen of bevindt u zich al temidden van een stressvolle renovatie? Vertrouw op de tientallen jaren aan ervaring van STIEBEL ELTRON en voorzie uw huis van het best mogelijke comfort: state-of-the-art warmtepompen die net zo efficiënt verwarmen als dat ze koelen. Optimale luchtkwaliteit zonder handmatige ventilatie. Warm water temperatuur nauwkeurig tot op de graad met transparante verbruikswaarden. Individuele design oplossingen voor uw pand. Met STIEBEL ELTRON krijgt u de beste technologie voor uw huis en de zekerheid dat u de juiste beslissing heeft gemaakt.

STIEBEL ELTRON LWZ CS Premium integrale ventilatie unit

Is het niet fijn om te weten dat er thuis iemand is die alles regelt? De LWZ CS Premium compacte unit met integrale warmtepomp combineert vier comfort functies in één apparaat: ventilatie, verwarming, warm water en koeling. Geavanceerde inverter technologie zorgt voor een verbeterde efficiency terwijl all-round geluidsisolatie zorgt voor een uiterst stille werking. 

STIEBEL ELTRON HPA-O CS Premium lucht|water warmtepomp

HPA-O CS Premium lucht|water warmtepomp zorgt voor een koele oase in de hitte van de zomer en levert behaaglijke warmte gedurende de hele winter. Bij gebruik in combinatie met een sanitair warmwaterboiler, kan hij ook warm water leveren op exact de juiste temperatuur. Ontworpen voor buitengebruik, spint hij rustiger dan een kat en hij kan ook worden gecombineerd met een zonnesysteem.

Lees meer over de HPA-O CS Premium

Hulp nodig voor uw bouw- of verbouwingsproject?

Vul ons contactformulier in.

Contactformulier